Zobrazeno 1 - 5
of 5
pro vyhledávání: '"Kobus-Cisowska, Joanna"'
Autor:
Kobus-Cisowska J; Department of Gastronomy Sciences and Functional Foods, Poznan University of Life Sciences, 60-637 Poznan, Poland., Szymanowska-Powałowska D; Department of Biotechnology and Food Microbiology, Poznan University of Life Sciences, 60-637 Poznań, Poland., Szymandera-Buszka K; Department of Gastronomy Sciences and Functional Foods, Poznan University of Life Sciences, 60-637 Poznan, Poland., Rezler R; Department of Physics and Biophysics, Poznan University of Life Sciences, 60-637 Poznań, Poland., Jarzębski M; Department of Physics and Biophysics, Poznan University of Life Sciences, 60-637 Poznań, Poland., Szczepaniak O; Department of Gastronomy Sciences and Functional Foods, Poznan University of Life Sciences, 60-637 Poznan, Poland. Electronic address: oskar.szczepaniak@up.poznan.pl., Marciniak G; Department of Macroeconomics and Agricultural Economics, Poznan University of Economics and Business, 61-875 Poznań, Poland., Jędrusek-Golińska A; Department of Gastronomy Sciences and Functional Foods, Poznan University of Life Sciences, 60-637 Poznan, Poland., Kobus-Moryson M; Department of Gastronomy Sciences and Functional Foods, Poznan University of Life Sciences, 60-637 Poznan, Poland.
Publikováno v:
Journal of dairy science [J Dairy Sci] 2020 Aug; Vol. 103 (8), pp. 6918-6929. Date of Electronic Publication: 2020 Jun 03.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Kobus-Cisowska, Joanna, Dziedziński, Marcin, Szymanowska, Daria, Szczepaniak, Oskar, Byczkiewicz, Szymon, Telichowska, Aleksandra, Szulc, Piotr
Publikováno v:
Sustainability (2071-1050); Aug2020, Vol. 12 Issue 16, p6691, 1p