Zobrazeno 1 - 9
of 9
pro vyhledávání: '"Hu, Zhaohui"'
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Yin B; Department of Nutrition and Food Hygiene, School of Public Health, Hebei Key Laboratory of Environment and Human Health, Hebei Medical University, Shijiazhuang, 050017, China., Zhang X; Department of Nutrition and Food Hygiene, School of Public Health, Hebei Key Laboratory of Environment and Human Health, Hebei Medical University, Shijiazhuang, 050017, China.; Department of Cardiology, The First Hospital of Hebei Medical University, Shijiazhuang, 050031, China., Ren J; Department of Nutrition and Food Hygiene, School of Public Health, Hebei Key Laboratory of Environment and Human Health, Hebei Medical University, Shijiazhuang, 050017, China., Chen F; Shijiazhuang Center for Disease Control and Prevention, Shijiazhuang, 050017, China., Liang J; Department of Nutrition and Food Hygiene, School of Public Health, Hebei Key Laboratory of Environment and Human Health, Hebei Medical University, Shijiazhuang, 050017, China., Zhang H; Department of Nutrition and Food Hygiene, School of Public Health, Hebei Key Laboratory of Environment and Human Health, Hebei Medical University, Shijiazhuang, 050017, China.; Undergraduate of College of Public Health, Hebei Medical University, Shijiazhuang, 050017, China., Pei H; Undergraduate of College of Public Health, Hebei Medical University, Shijiazhuang, 050017, China., Hu Z; Undergraduate of College of Public Health, Hebei Medical University, Shijiazhuang, 050017, China., Wang Y; Undergraduate of College of Public Health, Hebei Medical University, Shijiazhuang, 050017, China., Xue W; Undergraduate of College of Public Health, Hebei Medical University, Shijiazhuang, 050017, China., Yu X; Undergraduate of College of Public Health, Hebei Medical University, Shijiazhuang, 050017, China., Zhang R; Undergraduate of College of Public Health, Hebei Medical University, Shijiazhuang, 050017, China., Ma Y; Department of Nutrition and Food Hygiene, School of Public Health, Hebei Key Laboratory of Environment and Human Health, Hebei Medical University, Shijiazhuang, 050017, China. mayuxia@hebmu.edu.cn.
Publikováno v:
Environmental science and pollution research international [Environ Sci Pollut Res Int] 2023 Jan; Vol. 30 (4), pp. 10890-10900. Date of Electronic Publication: 2022 Sep 10.
Publikováno v:
Analytical sciences : the international journal of the Japan Society for Analytical Chemistry [Anal Sci] 2014; Vol. 30 (11), pp. 1039-44.