Zobrazeno 1 - 7
of 7
pro vyhledávání: '"Liu, Guoyu"'
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Yang, Fengping1,2 (AUTHOR) yangfengping@baafs.net.cn, Liu, Guoyu1 (AUTHOR) guoyuliu16@163.com, Wu, Ziyan1 (AUTHOR) wuziyan1125@163.com, Zhang, Dongxue1 (AUTHOR) zhangdx27@163.com, Zhang, Yufeng1 (AUTHOR) zhangyufeng@cau.edu.cn, You, Mingshan1 (AUTHOR) msyou67@cau.edu.cn, Li, Baoyun1 (AUTHOR) baoyunli@cau.edu.cn, Zhang, Xiuhai2 (AUTHOR) zhangxiuhai@baafs.net.cn, Liang, Rongqi1 (AUTHOR) zhangxiuhai@baafs.net.cn
Publikováno v:
International Journal of Molecular Sciences. May2022, Vol. 23 Issue 10, p5293-5293. 13p.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Liu G; The Collaborative Innovation Center of Henan Food Crops, Henan Agricultural University, Zhengzhou 450002, China. liuguoyu@henau.edu.cn., Wu Y; The Collaborative Innovation Center of Henan Food Crops, Henan Agricultural University, Zhengzhou 450002, China. yufangwu628@henau.edu.cn.; The National Key Laboratory of Wheat and Maize Crop Science, Henan Agricultural University, Zhengzhou 450002, China. yufangwu628@henau.edu.cn., Xu M; The National Key Laboratory of Wheat and Maize Crop Science, Henan Agricultural University, Zhengzhou 450002, China. mengjunxu920304@henau.edu.cn.; The National Engineering Research Centre for Wheat, Henan Agricultural University, Zhengzhou 450002, China. mengjunxu920304@henau.edu.cn., Gao T; The National Key Laboratory of Wheat and Maize Crop Science, Henan Agricultural University, Zhengzhou 450002, China. gaotian1211@henau.edu.cn.; The National Engineering Research Centre for Wheat, Henan Agricultural University, Zhengzhou 450002, China. gaotian1211@henau.edu.cn., Wang P; The Collaborative Innovation Center of Henan Food Crops, Henan Agricultural University, Zhengzhou 450002, China. wangpf@henau.edu.cn.; The National Key Laboratory of Wheat and Maize Crop Science, Henan Agricultural University, Zhengzhou 450002, China. wangpf@henau.edu.cn., Wang L; The Collaborative Innovation Center of Henan Food Crops, Henan Agricultural University, Zhengzhou 450002, China. hnndlina@henau.edu.cn.; The National Engineering Research Centre for Wheat, Henan Agricultural University, Zhengzhou 450002, China. hnndlina@henau.edu.cn., Guo T; The Collaborative Innovation Center of Henan Food Crops, Henan Agricultural University, Zhengzhou 450002, China. gtcwheat@henau.edu.cn.; The National Engineering Research Centre for Wheat, Henan Agricultural University, Zhengzhou 450002, China. gtcwheat@henau.edu.cn., Kang G; The Collaborative Innovation Center of Henan Food Crops, Henan Agricultural University, Zhengzhou 450002, China. guozhangkang@henau.edu.cn.; The National Key Laboratory of Wheat and Maize Crop Science, Henan Agricultural University, Zhengzhou 450002, China. guozhangkang@henau.edu.cn.; The National Engineering Research Centre for Wheat, Henan Agricultural University, Zhengzhou 450002, China. guozhangkang@henau.edu.cn.
Publikováno v:
International journal of molecular sciences [Int J Mol Sci] 2016 Sep 23; Vol. 17 (10). Date of Electronic Publication: 2016 Sep 23.