Zobrazeno 1 - 10
of 1 172
pro vyhledávání: '"Xiao J"'
Publikováno v:
Journal of Neurorestoratology, Vol Volume 6, Pp 65-68 (2018)
Shiqing Feng,1,* Juan Xiao,2,3,* Fabin Han,4 Lin Chen,5 Wenyong Gao,2,3 Gengsheng Mao,2 Hongyun Huang2,3 On behalf of Neurorestoratology Professional Committee of Chinese Medical Doctors Association (Chinese Association of Neurorestoratology) 1Intern
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/83f90483a9e5420aa89cbe0fd5ce86ea
Publikováno v:
Journal of Neurorestoratology, Vol Volume 6, Pp 11-15 (2017)
Qiang Ao,1,* Juan Xiao,2,3,* Yanqiu Yu,4 Gengsheng Mao,2 Qingyan Zou,5 Wenyong Gao,2,3 Hongyun Huang2,3 On behalf of Neurorestoratology Professional Committee of Chinese Medical Doctor Association (Chinese Association of Neurorestoratology) 1Departme
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/28c1bdc9db2c44ac97194d960a60c620
Publikováno v:
Journal of Neurorestoratology, Vol Volume 5, Pp 175-179 (2017)
Juan Xiao,1,2 Lin Chen,3 Gengsheng Mao,1 Wenyong Gao,1,2 Ming Lu,4 Xijing He,5 Hongyun Huang1,2 On behalf of the Neurorestoratology Professional Committee of Chinese Medical Doctors Association (Chinese Association of Neurorestoratology) 1Institute o
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/c94ae6209ace4857952b03829b9a092c
Chromaffin cell transplantation for neuropathic pain after spinal cord injury: a report of two cases
Publikováno v:
Journal of Neurorestoratology, Vol Volume 5, Pp 47-50 (2017)
Lin Chen,1,2 Haitao Xi,1 Juan Xiao,1 Feng Zhang,1 Di Chen,1 Hongyun Huang,1,3 1Cell Therapy Center, Beijing Hongtianji Neuroscience Academy, 2Department of Neurosurgery, Tsinghua University Yuquan Hospital, 3Neurorestoratology Institute, General Hosp
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/526ccb00fc974b54b4bc779b1ae8237e
Publikováno v:
Journal of Functional Foods, Vol 9, Iss , Pp 290-294 (2014)
Ampelopsis grossedentata (vine tea) contains the highest amount of flavonoids in plant resources, and has been developed as a functional tea in recent years in China. Dihydromyricetin is the main flavonoid in vine tea. Vine tea is produced by natural
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/c102c3c1b9f243fdb7ffbf9589f15c2f
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.