Zobrazeno 1 - 10
of 11
pro vyhledávání: '"Thakur, Priyanka"'
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Panwar A; Department of Food Science & Technology, Dr. Y. S. Parmar University of Horticulture and Forestry, Nauni, Solan HP, 173230, India., Kumar V; Department of Food Science & Technology, Punjab Agricultural University, Ludhiana. Punjab, 141027, India., Dhiman A; Department of Food Science & Technology, Punjab Agricultural University, Ludhiana. Punjab, 141027, India., Thakur P; Department of Food Science & Technology, Dr. Y. S. Parmar University of Horticulture and Forestry, Nauni, Solan HP, 173230, India., Sharma V; Faculty of Applied Sciences and Biotechnology, Shoolini University, Solan (HP), 173229, India., Sharma A; Department of Chemistry Career Point University Hamirpur, Hamirpur, HP, 176041, India., Kumar S; Department of Food Science & Technology, Dr. Y. S. Parmar University of Horticulture and Forestry, Nauni, Solan HP, 173230, India. Electronic address: satishsharma1666@gmail.com.
Publikováno v:
Environmental research [Environ Res] 2024 Jan 01; Vol. 240 (Pt 1), pp. 117450. Date of Electronic Publication: 2023 Oct 22.
Autor:
Thakur P; Faculty of Basic Sciences, Shoolini University of Biotechnology and Management Sciences, Solan, India., Mohammad A; Faculty of Applied Sciences and Biotechnology, Shoolini University of Biotechnology and Management Sciences, Solan, India., Rastogi YR; Faculty of Applied Sciences and Biotechnology, Shoolini University of Biotechnology and Management Sciences, Solan, India., Saini RV; Faculty of Applied Sciences and Biotechnology, Shoolini University of Biotechnology and Management Sciences, Solan, India., Saini AK; Faculty of Applied Sciences and Biotechnology, Shoolini University of Biotechnology and Management Sciences, Solan, India; Center of Research on Himalayan Sustainability and Development, Shoolini University of Biotechnology and Management Sciences, Solan, India. Electronic address: sainiade@gmail.com.
Publikováno v:
Journal of Ayurveda and integrative medicine [J Ayurveda Integr Med] 2020 Apr - Jun; Vol. 11 (2), pp. 114-117. Date of Electronic Publication: 2019 Jun 24.