Zobrazeno 1 - 9
of 9
pro vyhledávání: '"Tani, Fumito"'
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Masuda T; Division of Food Science and Biotechnology, Graduate School of Agriculture, Kyoto University, Gokasho, Uji, Kyoto 611-0011, Japan. t2masuda@kais.kyoto-u.ac.jp, Ohta K, Mikami B, Kitabatake N, Tani F
Publikováno v:
Biochemical and biophysical research communications [Biochem Biophys Res Commun] 2012 Mar 02; Vol. 419 (1), pp. 72-6. Date of Electronic Publication: 2012 Feb 03.
Autor:
Ohta K; Department of Natural Resources, Graduate School of Global and Environmental Studies, Kyoto University, Uji, Kyoto 611-0011, Japan. k_ooota@kais.kyoto-u.ac.jp, Masuda T, Tani F, Kitabatake N
Publikováno v:
Biochemical and biophysical research communications [Biochem Biophys Res Commun] 2011 Sep 16; Vol. 413 (1), pp. 41-5. Date of Electronic Publication: 2011 Aug 16.
Autor:
Masuda T; Division of Food Science and Biotechnology, Graduate School of Agriculture, Kyoto University, Uji, Kyoto 611-0011, Japan. t2masuda@kais.kyoto-u.ac.jp, Ohta K, Tani F, Mikami B, Kitabatake N
Publikováno v:
Biochemical and biophysical research communications [Biochem Biophys Res Commun] 2011 Jul 08; Vol. 410 (3), pp. 457-60. Date of Electronic Publication: 2011 Jun 06.
Autor:
Ohta K; Department of Natural Resources, Graduate School of Global and Environmental Studies, Kyoto University, Japan. k_ooota@kais.kyoto-u.ac.jp, Masuda T, Tani F, Kitabatake N
Publikováno v:
Biochemical and biophysical research communications [Biochem Biophys Res Commun] 2011 Mar 18; Vol. 406 (3), pp. 435-8. Date of Electronic Publication: 2011 Feb 15.
Autor:
Tao Y; Division of Food Science and Biotechnology, Graduate School of Agriculture, Kyoto University, Goka-sho, Uji, Kyoto 611-0011, Japan., Nishikawa S, Nomura M, Kitabatake N, Tani F
Publikováno v:
Biochemical and biophysical research communications [Biochem Biophys Res Commun] 2005 Dec 16; Vol. 338 (2), pp. 700-9. Date of Electronic Publication: 2005 Oct 11.
Autor:
Funabiki T; Department of Molecular Engineering, Graduate School of Engineering, Kyoto University, Kyoto 606-8501, Japan. funabiki@scl.kyoto-u.ac.jp, Fukui A, Hitomi Y, Higuchi M, Yamamoto T, Tanaka T, Tani F, Naruta Y
Publikováno v:
Journal of inorganic biochemistry [J Inorg Biochem] 2002 Jul 25; Vol. 91 (1), pp. 151-8.