Zobrazeno 1 - 10
of 366
pro vyhledávání: '"Sun, Jin"'
Autor:
Da Young Lee, Dahee Han, Seung Yun Lee, Seung Hyeon Yun, Juhyun Lee, Ermie Mariano, Jr., Yeongwoo Choi, Jin Soo Kim, Jinmo Park, Sun Jin Hur
Publikováno v:
Food Chemistry: X, Vol 21, Iss , Pp 101202- (2024)
Fetal bovine serum (FBS) substitution remains one of the challenges to the realization of cultured meat production in the marketplace. In this study, three methods were developed to extract a substitute for FBS using egg white extract (EWE): using 25
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/12b78c5e79d04023a05927d4e9fed494
Autor:
Syed Sayeed Ahmad, Jeong Ho Lim, Khurshid Ahmad, Hee Jin Chun, Sun Jin Hur, Eun Ju Lee, Inho Choi
Publikováno v:
Current Research in Food Science, Vol 8, Iss , Pp 100678- (2024)
Cultured meat (CM) is an alternative protein food and is produced by cultivating muscle satellite (stem) cells (MSCs) derived from livestock animals (bovine, chickens, and porcine) through myogenesis leading to generate muscle mass. Myostatin (MSTN)
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/08b329fc7c554a2cbcabaeac08d246ef
Autor:
Eunhong Jang, Miriam Lee, So Young Yoon, Sang Soo Lee, Jongseo Park, Mi Sun Jin, Soo Hyun Eom, Changwook Lee, Youngsoo Jun
Publikováno v:
iScience, Vol 26, Iss 12, Pp 108386- (2023)
Summary: The endoplasmic reticulum (ER) consists of the nuclear envelope and a connected peripheral network of tubules and interspersed sheets. The structure of ER tubules is generated and maintained by various proteins, including reticulons, DP1/Yop
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/ec4f300a09d64c3794511409eb1648fa
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Heliyon, Vol 9, Iss 7, Pp e18313- (2023)
This study was conducted to develop simple methods for the extraction of chenodeoxycholic acid (CDCA) and synthesis of ursodeoxycholic acid (UDCA) from pig by-products. The enzymatic method, which uses bile salt hydrolase (BSH) enzymes to extract CDC
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/630f40553da242c59ba0a78538d11c6f