Zobrazeno 1 - 10
of 22
pro vyhledávání: '"Siegrist, Michael"'
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Siegrist, Michael, Hartmann, Christina
Publikováno v:
Meat Science, 203
The production of food, especially meat, has a high environmental impact. Many believe that the introduction of alternative proteins could substantially reduce animal meat consumption, resulting in a more sustainable food system. In this review, we c
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=doi_dedup___::5d3c457a056bdc06897cb05da1c4b7cf
https://hdl.handle.net/20.500.11850/614386
https://hdl.handle.net/20.500.11850/614386
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Food Quality and Preference
Food Quality and Preference, 87
Food Quality and Preference, 87
The comparability or similarity of consumers' behavior in virtual reality (VR) and in real life (RL) is indispensable to successfully take advantage of VR technology in consumer behavior (CB) research. This study investigated the comparability of par
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=doi_dedup___::ff4d1bcc6042401ad648b38a41130f1b
http://cdm21054.contentdm.oclc.org/cdm/ref/collection/IR/id/9036
http://cdm21054.contentdm.oclc.org/cdm/ref/collection/IR/id/9036