Zobrazeno 1 - 10
of 22
pro vyhledávání: '"Annicchiarico A"'
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
F. Napolitano, F. Grandoni, F. Signorelli, G. Annicchiarico, G. Catillo, B. Moioli, A. Crisà, C. Marchitelli
Publikováno v:
Animal, Vol 13, Iss 10, Pp 2297-2304 (2019)
The identification of genes involved in phenotypes related to milk quality is important for both economic and health aspects in livestock production. The aim of this study was to assess the level of gelsolin gene expression in two breeds of dairy she
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/3a32003f21694948a75adebd67d9d102
Autor:
Giulia Bertò, Daniel Bullock, Pietro Astolfi, Soichi Hayashi, Luca Zigiotto, Luciano Annicchiarico, Francesco Corsini, Alessandro De Benedictis, Silvio Sarubbo, Franco Pestilli, Paolo Avesani, Emanuele Olivetti
Publikováno v:
NeuroImage, Vol 224, Iss , Pp 117402- (2021)
Virtual delineation of white matter bundles in the human brain is of paramount importance for multiple applications, such as pre-surgical planning and connectomics. A substantial body of literature is related to methods that automatically segment bun
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/8889caff0b464aa4aed1c5c495033f1b
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Animal, Vol 6, Iss 2, Pp 339-345 (2012)
This study was undertaken to assess the effect of milk replacer (MR) containing Lactobacillus acidophilus and a mix of Bifidobacterium animalis subsp. lactis and Bifidobacterium longum subsp. longum on lamb immune response and on lamb meat quality. A
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/dd73bca2ada34023add3b30fae494050
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.