Knihovna AV ČR, v. v. i.
Odhlásit
Přihlášení
Jazyk
English
Čeština
Instituce
Knihovna AV ČR
Souborný katalog AV ČR
Archiv AV ČR
Archeologický ústav
Archeologický ústav Brno
Archeologický ústav Praha
Astronomický ústav
Biofyzikální ústav
Botanický ústav
Centrum medievistických studií
Centrum výzkumu globální změny
Etnologický ústav
Filosofický ústav
Fyzikální ústav
Fyziologický ústav
Geofyzikální ústav
Geologický ústav
Historický ústav
Masarykův ústav
Matematický ústav
Orientální ústav
Psychologický ústav
Slovanský ústav
Sociologický ústav
Ústav analytické chemie
Ústav anorganické chemie
Ústav dějin umění
Ústav fotoniky a elektroniky
Ústav fyzikální chemie J. Heyrovského
Ústav fyziky atmosféry
Ústav fyziky materiálů
Ústav geoniky
Ústav chemických procesů
Ústav informatiky
Ústav jaderného výzkumu
Ústav makromolekulární chemie
Ústav pro českou literaturu
Ústav pro hydrodynamiku
Ústav pro jazyk český
Ústav pro soudobé dějiny
Ústav přístrojové techniky
Ústav státu a práva
Ústav struktury a mechaniky hornin
Ústav teoretické a aplikované mechaniky
Ústav teorie informace a automatizace
Výzkumné centrum pro dějiny vědy
×
Všechna pole
Název
Autor
Hledat
Pokročilé vyhledávání
Zahrnout EIZ
Zachovat současné nastavení filtrů
EXPAND:"fulltext"
Publisher:"elsevier"
SourceType:"Books"
Domovská stránka
Vyhledávání: "Lipids"
Navrhnout nákup titulu
Zobrazeno
1
-
10
of
335
pro vyhledávání:
'"Lipids"'
Řazení
podle relevance
od nejnovějšího
od nejstaršího
Vybrat vše | Vybrané výsledky:
Poslat e-mailem
Exportovat
Vytisknout
Vybrat výsledek číslo 1
1
Kniha
Biochemistry of lipids, lipoproteins and membranes / edited by Neale D. Ridgway, Roger S. McLeod.
načítá se...
Vybrat výsledek číslo 2
2
Kniha
Biochemistry of lipids, lipoproteins and membranes / edited by Neale D. Ridgway, Ph.D., Roger S. McLeod, Ph.D. [elektronicky zdroj]
Externí odkaz:
Kolekce e-knih KNAV
Vybrat výsledek číslo 3
3
Kniha
Specialty oils and fats in food and nutrition : properties, processing and applications / edited by Geoff Talbot. [elektronicky zdroj]
Externí odkaz:
Kolekce e-knih KNAV
Vybrat výsledek číslo 4
4
Elektronická kniha
Lipidology / Edward A. Gill, Christie M. Ballantyne, Kathleen L. Wyne. [electronic resource]
Autor:
Gill, Edward A.
, author
Externí odkaz:
Kolekce e-knih KNAV Registrovani uzivatele: plny text online 5 minut, dalsi pristup na vyzadani. Registered users: full text online 5 minutes, further access on request.
Vybrat výsledek číslo 5
5
Elektronická kniha
Lipids / Donald A. Smith. [electronic resource]
Autor:
Smith, Donald A.
, author
Externí odkaz:
Kolekce e-knih KNAV Registrovani uzivatele: plny text online 5 minut, dalsi pristup na vyzadani. Registered users: full text online 5 minutes, further access on request.
Vybrat výsledek číslo 6
6
Elektronická kniha
Lipidology / editor, Stephen J. Nicholls. [electronic resource]
Externí odkaz:
Kolekce e-knih KNAV Registrovani uzivatele: plny text online 5 minut, dalsi pristup na vyzadani. Registered users: full text online 5 minutes, further access on request.
Vybrat výsledek číslo 7
7
Kniha
Functional dietary lipids : food formulation, consumer issues and innovation for health / edited by Thomas A.B. Sanders. [elektronicky zdroj]
Externí odkaz:
Kolekce e-knih KNAV
Vybrat výsledek číslo 8
8
Elektronická kniha
Lipidology / editors, Edward A. Gill, Christie M. Ballantyne, Kathleen L. Wyne. [electronic resource]
Externí odkaz:
Kolekce e-knih KNAV Registrovani uzivatele: plny text online 5 minut, dalsi pristup na vyzadani. Registered users: full text online 5 minutes, further access on request.
Vybrat výsledek číslo 9
9
Elektronická kniha
Lipid disorders : a multidisciplinary approach / editorial advisor Joel J. Heidelbaugh. [electronic resource]
Externí odkaz:
Kolekce e-knih KNAV Registrovani uzivatele: plny text online 5 minut, dalsi pristup na vyzadani. Registered users: full text online 5 minutes, further access on request.
Vybrat výsledek číslo 10
10
Elektronická kniha
Lipidomics and bioactive lipids [electronic resource] : specialized analytical methods and lipids in disease / edited by H. Alex Brown.
Externí odkaz:
Kolekce e-knih KNAV Registrovani uzivatele: plny text online 5 minut, dalsi pristup na vyzadani. Registered users: full text online 5 minutes, further access on request.
Vybrat vše | Vybrané výsledky:
Poslat e-mailem
Exportovat
Vytisknout
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
Další »
[34]
Vyhledávací nástroje:
RSS
Poslat e-mailem
Upřesnit hledání
Omezení vyhledávání
Plný text
Recenzováno
Digitální knihovna AV ČR
Odstranit filtry
Vydavatel: elsevier
Typ dokumentu: Knihy
Zdroje
Pouze tištěné dokumenty
Zahrnout EIZ
Typ dokumentu
20 467
Akademické články
Knihy
21
Recenze
14
Elektronické knihy
13
Konferenční materiály
13
Electronic Resources
1
Časopisy
Předmět
216
lipids
35
fatty acids
34
proteins
28
carbohydrates
19
obesity
17
cholesterol
17
diabetes
14
amino acids
14
biodiesel
14
microalgae
13
carotenoids
13
electronic books
13
inflammation
13
phospholipids
13
vitamins
12
bioactive lipids
12
protein
11
cancer
11
diet
11
glycolipids
11
lipoproteins
10
cardiovascular disease
10
dietary lipids
10
microbial lipids
9
minerals
9
polyphenols
9
triacylglycerols
8
algae
8
glucose
8
metabolism
8
oxidative stress
7
dyslipidemia
7
nutraceuticals
7
nutrition
7
pigments
7
sterols
7
transesterification
6
atherosclerosis
6
bacteria
6
biofuel
6
biofuels
6
blood lipids
6
drug delivery
6
micronutrients
6
peptides
6
polyunsaturated fatty acids
6
starch
6
structured lipids
5
biomass
5
biorefinery
Publikováno v
10
clinical lipidology: a companion to braunwald's heart disease
9
bioactive lipids
8
encyclopedia of human nutrition: volume 1-4, fourth edition
7
biomass, biofuels, biochemicals: microbial lipids - processes, products, and innovations
5
biological macromolecules: bioactivity and biomedical applications
5
encyclopedia of analytical science
5
encyclopedia of food chemistry
4
advances in dietary lipids and human health
4
biology of mycobacterial lipids
4
cholesterol: from chemistry and biophysics to the clinic
4
encyclopedia of microbiology
4
encyclopedia of microbiology, third edition
3
comprehensive biotechnology
3
encyclopedia of fish physiology: from genome to environment: volume 1-3
3
fatty acids: chemistry, synthesis, and applications
3
functional foods and nutraceuticals in metabolic and non-communicable diseases
3
lipid modification by enzymes and engineered microbes
3
phospholipases in physiology and pathology: volumes 1-7
3
the molecular nutrition of fats
2
advanced applications of biobased materials: food, biomedical, and environmental applications
2
bioenergy: biomass to biofuels and waste to energy
2
cold pressed oils: green technology, bioactive compounds, functionality, and applications
2
comprehensive nanoscience and nanotechnology
2
comprehensive sampling and sample preparation: analytical techniques for scientists
2
encyclopedia of cell biology: volume 1-6, second edition
2
encyclopedia of endocrine diseases
2
encyclopedia of mycology: volume 1,2
2
encyclopedia of spectroscopy and spectrometry
2
encyclopedia of spectroscopy and spectrometry, second edition
2
encyclopedia of the eye
2
encyclopedia of the eye, four-volume set
2
functional dietary lipids: food formulation, consumer issues, and innovation for health, second edition
2
handbook of algal biofuels: aspects of cultivation, conversion, and biorefinery
2
handbook of biofuels
2
handbook of food and feed from microalgae: production, application, regulation, and sustainability
2
innovative and emerging technologies in the bio-marine food sector: applications, regulations, and prospects
2
lipid signaling and metabolism
2
lipids and edible oils: properties, processing and applications
2
liquid chromatography: applications
2
microalgal biomass for bioenergy applications
2
molecular nutrition: mother and infant
2
oxidative stress: eustress and distress
2
principles of neonatology
2
sweet potato: chemistry, processing and nutrition
2
the mediterranean diet: an evidence-based approach
2
visceral and ectopic fat: risk factors for type 2 diabetes, atherosclerosis, and cardiovascular disease
1
a comprehensive guide to toxicology in nonclinical drug development
1
a review on diverse neurological disorders: pathophysiology, molecular mechanisms, and therapeutics
1
advancement in oxygenated fuels for sustainable development: feedstocks and precursors for catalysts synthesis
1
advances in biopolymers for food science and technology
Zdroj
321
Scopus®
13
Vybrané kolekce e-knih
1
Katalog Knihovny AV ČR
Umístění
1
Knav
Rok vydání
Od:
do:
×
načítá se......