Zobrazeno 1 - 3
of 3
pro vyhledávání: '"Cocolin L"'
Autor:
Englezos V; University of Torino, Dipartimento di Scienze Agrarie, Forestali e Alimentari, Agricultural Microbiology and Food Technology Sector, Grugliasco, Turin, Italy.; SPO, INRA, SupAgro, Université de Montpellier, Montpellier, France., Cocolin L; University of Torino, Dipartimento di Scienze Agrarie, Forestali e Alimentari, Agricultural Microbiology and Food Technology Sector, Grugliasco, Turin, Italy., Rantsiou K; University of Torino, Dipartimento di Scienze Agrarie, Forestali e Alimentari, Agricultural Microbiology and Food Technology Sector, Grugliasco, Turin, Italy., Ortiz-Julien A; Lallemand SAS, Blagnac, France., Bloem A; SPO, INRA, SupAgro, Université de Montpellier, Montpellier, France., Dequin S; SPO, INRA, SupAgro, Université de Montpellier, Montpellier, France., Camarasa C; SPO, INRA, SupAgro, Université de Montpellier, Montpellier, France camarasa@supagro.inra.fr.
Publikováno v:
Applied and environmental microbiology [Appl Environ Microbiol] 2018 Aug 01; Vol. 84 (16). Date of Electronic Publication: 2018 Aug 01 (Print Publication: 2018).
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.