Zobrazeno 1 - 10
of 171
pro vyhledávání: '"Jamroz, Piotr"'
Autor:
Khan, Mujahid Ameen, Cyganowski, Piotr, Pohl, Pawel, Jamroz, Piotr, Tylus, Wlodzimierz, Motyka-Pomagruk, Agata, Dzimitrowicz, Anna
Publikováno v:
In Colloids and Surfaces A: Physicochemical and Engineering Aspects 20 August 2024 695
Autor:
Terefinko, Dominik, Dzimitrowicz, Anna, Bielawska-Pohl, Aleksandra, Pohl, Pawel, Klimczak, Aleksandra, Jamroz, Piotr
Publikováno v:
In Toxicology in Vitro June 2024 98
Autor:
Dzimitrowicz, Anna, Terefinko, Dominik, Bielawska-Pohl, Aleksandra, Motyka-Pomagruk, Agata, Jamroz, Piotr, Cyganowski, Piotr, Lenard, Karina, Pohl, Pawel, Klimczak, Aleksandra, Caban, Magda
Publikováno v:
In Journal of Environmental Chemical Engineering February 2024 12(1)
Autor:
Dzimitrowicz, Anna, Terefinko, Dominik, Babinska-Wensierska, Weronika, Pohl, Pawel, Jamroz, Piotr, Sledz, Wojciech, Lojkowska, Ewa, Cyganowski, Piotr, Caban, Magda, Motyka-Pomagruk, Agata
Publikováno v:
In Separation and Purification Technology 19 February 2025 354 Part 2
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Khan, Mujahid Ameen, Dzimitrowicz, Anna, Caban, Magda, Jamroz, Piotr, Terefinko, Dominik, Tylus, Włodzimierz, Pohl, Pawel, Cyganowski, Piotr
Publikováno v:
In Environmental Research 15 August 2023 231 Part 3
Autor:
Terefinko, Dominik, Caban, Magda, Motyka-Pomagruk, Agata, Babinska, Weronika, Pohl, Pawel, Jamroz, Piotr, Cyganowski, Piotr, Sledz, Wojciech, Lojkowska, Ewa, Stepnowski, Piotr, Dzimitrowicz, Anna
Publikováno v:
In Chemical Engineering Journal 15 January 2023 452 Part 4
Autor:
Pohl, Pawel, Welna, Maja, Szymczycha-Madeja, Anna, Cyganowski, Piotr, Jamroz, Piotr, Dzimitrowicz, Anna
Publikováno v:
In Talanta 1 November 2022 249
Autor:
Dzimitrowicz, Anna, Pohl, Pawel, Caban, Magda, Jamroz, Piotr, Cyganowski, Piotr, Bykowski, Mateusz, Klimczak, Aleksandra, Bielawska-Pohl, Aleksandra
Publikováno v:
In Food Chemistry 30 May 2022 377
Publikováno v:
In Food Chemistry 1 May 2022 375