Zobrazeno 1 - 9
of 9
pro vyhledávání: '"35"'
Autor:
Fialová Juliana Anna
Příručka, určená k rychlé, časově nenáročné přípravě pokrmů, obsahuje jídelníčky, při jejichž sestavování brala autorka v úvahu hlavně využití sezónních potravin. V úvodních kapitolách seznamuje se základní úpravou j
Autor:
Boháč Václav
Úvodní kapitoly shrnují zásady vědecké metodiky a organizace stavební standardizace funkčních celků ve zdravotnictví. Jádrem knihy jsou popisy a plány projektů nemocnic, jejich pavilónů, zdravotnických středisek a jeslí.
Autor:
Úlehlová-Tilschová Marie
Kolektivní práce význačných odborníků pojednává úvodem o zásadách správné výživy a uvádí slovníček hlavních poživatin a výrobků potravinářského průmyslu s údaji o jejich vlastnostech, složení a použití. Střední čá
Autor:
Wright Samson
Nauka o živé hmotě je v knize probrána z hlediska problematiky subcelulární, celulární a orgánové i organismové, kdežto o otázkách populačně ekologických jsou pouhé zmínky. Publikace poučuje o udržení rovnovážného stavu živ
Prohlubování péče o novorozence závisí na kolektivní práci porodníka, pediatra, pathologického anatoma, porodních asistentek a dětských sester. V příručce jsou zprvu vysvětleny základní pojmy vzniku života, útlého dětství a uv
Autor:
Úlehlová-Tilschová Marie
Kolektivní práce význačných odborníků pojednává úvodem o zásadách správné výživy a uvádí slovníček hlavních poživatin a výrobků potravinářského průmyslu s údaji o jejich vlastnostech, složení a použití. Střední čá