Zobrazeno 1 - 8
of 8
pro vyhledávání: '"Parra, M."'
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Talanta; 1998, Vol. 47 Issue: 1 p121-126, 6p
Autor:
Almendral Parra MJ; Department of Analytical Chemistry, Nutrition and Food Sciences, Faculty of Chemistry, University of Salamanca, 37008 Salamanca, Spain., Alonso Mateos A, Marín Mata M, García de María C
Publikováno v:
Talanta [Talanta] 1998 Sep; Vol. 47 (1), pp. 121-6.