Zobrazeno 1 - 10
of 69
pro vyhledávání: '"Lin X"'
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Lin Xuan, Jiangxia Zheng
Publikováno v:
Poultry Science, Vol 103, Iss 9, Pp 103983- (2024)
ABSTRACT: Eggshell quality is a significant characteristic that influences consumer preferences. Eggshell translucency is a common defect in the appearance of eggshells, which are characterized by gray spots that are visible to the naked eye under na
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/5ba19c155ae9436189ef7f70ead01e6d
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Poultry Science, Vol 102, Iss 12, Pp 103149- (2023)
ABSTRACT: Eggshell translucency, an externally observable feature, can influence consumer purchase intentions. The eggshell quality often deteriorates in aging laying hens, leading to increased eggshell translucency. Eggs exchange water vapor through
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/297aa34918d6400d9bd9504f642cffeb
Autor:
Ruochen Chen, Caiyun Jiang, Xingzheng Li, Xuefeng Shi, Longyu Zhuang, Wenbin Zhou, Chen Zhou, Lin Xuan, Guiyun Xu, Jiangxia Zheng
Publikováno v:
Poultry Science, Vol 102, Iss 10, Pp 103007- (2023)
ABSTRACT: The purpose of this study is to investigate the characteristics of egg consumption in China and the production of functional eggs, and finally enrich the types of shell egg products. Trial 1 explored the influence of egg quality on Chinese
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/9eb3fd1e52094ce28fd496bf0ac4ad51
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.