Zobrazeno 1 - 10
of 61
pro vyhledávání: '"Larsson, Susanna C."'
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Michaëlsson, Karl, Larsson, Susanna C.
Publikováno v:
Nutrients, Vol 13, Iss 1940, p 1940 (2021)
Nutrients
Volume 13
Issue 6
Nutrients
Volume 13
Issue 6
Recent cohort studies indicate a potential role of the antioxidant α-tocopherol in reducing bone loss and risk of fractures, especially hip fractures. We performed a Mendelian randomization investigation of the associations of circulating α-tocophe
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Nutrients
Nutrients, Vol 12, Iss 2763, p 2763 (2020)
Volume 12
Issue 9
Nutrients, Vol 12, Iss 2763, p 2763 (2020)
Volume 12
Issue 9
Milk and fermented milk consumption has been linked to health and mortality but the association with Parkinson&rsquo
s disease (PD) is uncertain. We conducted a study to investigate whether milk and fermented milk intakes are associated with inc
s disease (PD) is uncertain. We conducted a study to investigate whether milk and fermented milk intakes are associated with inc