Zobrazeno 1 - 2
of 2
pro vyhledávání: '"Choi SG"'
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Rahman MS; Department of Food Science and Technology, Division of Applied Life Science, Gyeongsang National University, Jinju, South Korea., Gul K; Department of Food Science and Technology (Institute of Agriculture and Life Sciences), Gyeongsang National University, Jinju, South Korea., Yang HS; Department of Animal Science, Gyeongsang National University, Jinju, South Korea., Chun J; Department of Food Science and Technology, Sunchon National University, Suncheon, South Korea., Kerr WL; Department of Food Science and Technology, University of Georgia, Athens, GA, USA., Choi SG; Department of Food Science and Technology (Institute of Agriculture and Life Sciences), Gyeongsang National University, Jinju, South Korea.
Publikováno v:
Journal of the science of food and agriculture [J Sci Food Agric] 2019 Jan 30; Vol. 99 (2), pp. 816-823. Date of Electronic Publication: 2018 Sep 02.