Zobrazeno 1 - 10
of 170
pro vyhledávání: '"statistical analysis"'
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Paola Bambina, Alberto Spinella, Giuseppe Lo Papa, Delia Francesca Chillura Martino, Paolo Lo Meo, Onofrio Corona, Luciano Cinquanta, Pellegrino Conte
Publikováno v:
Journal of Agricultural and Food Chemistry. 71:5823-5835
In this study, the soil effect on the micro-component composition of Nero d'Avola wines obtained from different locations was investigated through 1H NMR-based metabolomics. Two different approaches were applied: the targeted (TA) and the non-targete
Autor:
Roberto Maria Pellegrino, Francesca Blasi, Paola Angelini, Federica Ianni, Husam B. R. Alabed, Carla Emiliani, Roberto Venanzoni, Lina Cossignani
Publikováno v:
Journal of Agricultural and Food Chemistry. 70:10371-10382
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Peter D. Wentzell, Camilo F Martinez-Farina, Stephen Driscoll, Chelsi C. Wicks, Fabrice Berrué, Ian W. Burton
Publikováno v:
Journal of Agricultural and Food Chemistry. 67:7765-7774
One of the greatest challenges facing the functional food and natural health product (NHP) industries is sourcing high-quality, functional, natural ingredients for their finished products. Unfortunately, the lack of ingredient standards, modernized a
Publikováno v:
Journal of Agricultural and Food Chemistry. 67:4679-4688
The domestic rainbow trout producers issued a standard with an aquatic association that classified rainbow trout as salmon, which raised the concern of consumers on the fish parasites infection. Herein, an in situ method was developed using "iKnife"