Zobrazeno 1 - 10
of 20
pro vyhledávání: '"Ming J"'
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Yu Ju Chan, Chieh Lin Teng, Chun Chi Wu, Li Chen Wu, Shih Lan Hsu, Chi Hao Wu, Li Hsun Chang, Yun Chih Hsieh, Shao Bin Cheng, Chieh-Ming J. Chang
Publikováno v:
Journal of Agricultural and Food Chemistry. 60:9620-9630
The mechanisms underlying the antiproliferative and antitumor activities of aromatic turmerone (ar-turmerone), a volatile turmeric oil isolated from Curcuma longa Linn., have been largely unknown. In this study, 86% pure ar-turmerone was extracted by
Publikováno v:
Journal of Agricultural and Food Chemistry. 55:9014-9020
This study examines cosolvent-modified supercritical carbon dioxide (SC-CO2) to remove caffeine from and to retain catechins in green tea powder. The response surface method was adopted to determine the optimal operation conditions in terms of the ex
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Ming J. Wu, Sundar Rao Koyyalamudi, Kirubakaran Shanmugam, Narsimha Reddy, Sang Chul Jeong, John R. Bartlett, Anjaneya S Ravipati, Paul T Smith, Lin Zhang, Gerald Münch
Publikováno v:
Journal of agricultural and food chemistry. 59(23)
The antioxidant, anti-inflammatory, and cytotoxic activities of water and ethanol extracts of 14 Chinese medicinal plants were investigated and also their total phenolics and flavonoid contents measured. The antioxidant activity was evaluated in a bi
Autor:
A. B. Arun, Asif Hameed, Chiu-Chung Young, P. D. Rekha, Hsin-Pin Ho, Maw-Rong Lee, Chieh-Ming J. Chang, Satnam Singh
Publikováno v:
Journal of agricultural and food chemistry. 59(8)
Moderately thermophilic bacterial strain CC-HSB-11(T) (Muricauda lutaonensis), which was described recently from a coastal hot spring of Green Island, Taiwan, has been identified to produce zeaxanthin as a predominant xanthophyll by liquid chromatogr
Publikováno v:
Journal of agricultural and food chemistry. 52(7)
This study investigates a semicontinuous hot pressurized fluid extraction process and the scavenging activity on the 1,1-diphenyl-2-picrylhydrazyl (DPPH) free radical of the extract from Taiwan yams (Dioscorea alata). Liquid-liquid extractions were p
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.