Zobrazeno 1 - 10
of 62
pro vyhledávání: '"Hong, Tao"'
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Hong-Wei Liang, Bao-Zhu Jia, Wen-Feng Zhang, Xing-Xing Wang, Kai Zhou, Hong-Tao Lei, Zhen-Lin Xu, Lin Luo
Publikováno v:
Journal of Agricultural and Food Chemistry. 71:7575-7583
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Zi-Jian Chen, Yi-Feng Zhang, Jia-Lin Chen, Ze-Shan Lin, Min-Fu Wu, Yu-Dong Shen, Lin Luo, Hong Wang, Xiao-Wei Wen, Bruce Hammock, Hong-Tao Lei, Zhen-Lin Xu
Publikováno v:
J Agric Food Chem
Journal of agricultural and food chemistry, vol 70, iss 13
Journal of agricultural and food chemistry, vol 70, iss 13
A simple and sensitive fluoroimmunoassay (FIA) based on a heavy-chain antibody (VHH) for rapid detection of fenitrothion was developed. A VHH library was constructed from an immunized alpaca, and one clone recognizing fenitrothion (namely, VHHjd8) wa
Autor:
Liang, Hong-Wei, Jia, Bao-Zhu, Zhang, Wen-Feng, Wang, Xing-Xing, Zhou, Kai, Lei, Hong-Tao, Xu, Zhen-Lin, Luo, Lin
Publikováno v:
Journal of Agricultural and Food Chemistry; May 2023, Vol. 71 Issue: 19 p7575-7583, 9p
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Journal of Agricultural and Food Chemistry. 67:5318-5349
Tea, as one of the most popular beverages with various bioactivities, is commonly produced from the fresh leaves of two widely cultivated tea plants, Camellia sinensis and C. sinensis var. assamica. Both plants belong to the genus Camellia section Th
Publikováno v:
Journal of agricultural and food chemistry. 68(30)
As a subgroup of flavoalkaloids, N-ethyl-2-pyrrolidinone substituted flavan-3-ols are reported to possess various biological activities that may play important roles in the beneficial healthcare functions of tea. The HPLC and LC-MS analyses showed th