Zobrazeno 1 - 10
of 31
pro vyhledávání: '"Capuano, A."'
Autor:
Tagliasco, Marianna, Font, Guillem, Renzetti, Stefano, Capuano, Edoardo, Pellegrini, Nicoletta
Publikováno v:
In Food Research International August 2024 190
Publikováno v:
In Food Research International May 2024 184
Publikováno v:
In Food Research International March 2024 179
Autor:
Purwandari, Fiametta Ayu, Westerbos, Christien, Lee, Keumwoo, Fogliano, Vincenzo, Capuano, Edoardo
Publikováno v:
In Food Research International August 2023 170
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Food Research International, 143
Food Research International 143 (2021)
Food Research International 143 (2021)
Previous studies showed that in vitro digestibility of proteins in cooked beans is modulated by heat treatment and that the effect may be different whether proteins are heated in intact cotyledon or in a bean flour. In this study, germinated and non-
Publikováno v:
Food Research International, 60, 59-65
Food Research International 60 (2014)
Food Research International 60 (2014)
In the present study, a total of 116 tank milk samples were collected from 30 farms located in The Netherlands and analysed by Fourier-transform infrared (FTIR) spectroscopy. Samples were collected in April, May and June 2011 and in February 2012. Th
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.