Zobrazeno 1 - 10
of 32
pro vyhledávání: '"785"'
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Monago-Maraña, Olga1 olgamonago@unex.es, Eskildsen, Carl Emil1, Afseth, Nils Kristian1, Galeano-Díaz, Teresa1, Muñoz de la Peña, Arsenio1, Wold, Jens Petter1
Publikováno v:
Food Chemistry. Feb2019, Vol. 274, p187-193. 7p.
Autor:
Hara, Risa1 s1621115@u.tsukuba.ac.jp, Ishigaki, Mika2 ishigaki-mika@kwansei.ac.jp, Kitahama, Yasutaka2 kitahama@kwansei.ac.jp, Ozaki, Yukihiro2 ozaki@kwansei.ac.jp, Genkawa, Takuma1 genkawa.takuma.fm@u.tsukuba.ac.jp
Publikováno v:
Food Chemistry. Aug2018, Vol. 258, p308-313. 6p.
Autor:
Richardson, Paul I.C.1, Muhamadali, Howbeer1, Ellis, David I.1 D.Ellis@manchester.ac.uk, Goodacre, Royston1 Roy.Goodacre@manchester.ac.uk
Publikováno v:
Food Chemistry. Jan2019, Vol. 272, p157-164. 8p.
Autor:
Dai, Guoyu1,2 (AUTHOR), Wu, Longxiang2 (AUTHOR), Zhao, Jianhua3 (AUTHOR), Guan, Qiunong1 (AUTHOR), Zeng, Haishan3 (AUTHOR), Zong, Ming1,4 (AUTHOR) zongming@tongji.edu.cn, Fu, Manqin1,5 (AUTHOR) fumanqin84@126.com, Du, Caigan1 (AUTHOR) Caigan@mail.ubc.ca
Publikováno v:
Food Chemistry. May2023, Vol. 408, pN.PAG-N.PAG. 1p.
Publikováno v:
Food Chemistry. Aug2017, Vol. 229, p286-295. 10p.
Autor:
Huang, Wenjing1 (AUTHOR), Fang, Shimao2 (AUTHOR), Wang, Jing1 (AUTHOR), Zhuo, Chao3 (AUTHOR), Luo, Yonghua4 (AUTHOR), Yu, Yilei5 (AUTHOR), Li, Luqing1 (AUTHOR), Wang, Yujie1 (AUTHOR), Deng, Wei-Wei1 (AUTHOR), Ning, Jingming1 (AUTHOR) ningjm1998009@163.com
Publikováno v:
Food Chemistry. Nov2022, Vol. 395, pN.PAG-N.PAG. 1p.
Autor:
Martin, Coralie1,2, Bruneel, Jean-Luc1, Guyon, François3, Médina, Bernard3, Jourdes, Michael4,5, Teissedre, Pierre-Louis4,5, Guillaume, François1 f.guillaume@ism.u-bordeaux1.fr
Publikováno v:
Food Chemistry. Aug2015, Vol. 181, p235-240. 6p.
Publikováno v:
Food Chemistry. 258:308-313
The difference in Raman spectra for different excitation wavelengths (532 nm, 785 nm, and 1064 nm) was investigated to identify an appropriate wavelength for the quantitative analysis of carotenoids in tomatoes. For the 532 nm-excited Raman spectra,