Zobrazeno 1 - 9
of 9
pro vyhledávání: '"Han, Xue"'
Autor:
Liu, Jun, Wang, Pinhu, Huang, Haozhou, Xie, Xingliang, Lin, Junzhi, Zheng, Youde, Han, Li, Han, Xue, Zhang, Dingkun
Publikováno v:
In Food Chemistry 30 May 2024 441
Autor:
Wang, Pinhu, Ye, Xiang, Liu, Jun, Xiao, Yao, Tan, Min, Deng, Yue, Yuan, Mulan, Luo, Xingmei, Zhang, Dingkun, Xie, Xingliang, Han, Xue
Publikováno v:
In Food Chemistry 1 February 2024 433
Autor:
Yang, Jing, Qiu, Min, Lu, Tai, Yang, Shangdong, Yu, Ji, Lin, Junzhi, Ma, Hongyan, Guo, Zhiping, Chen, Zhencai, Han, Xue, Zhang, Dingkun
Publikováno v:
In Food Chemistry 1 December 2023 428
Autor:
Liu, Jun, Xie, Jin, Lin, Junzhi, Xie, Xingliang, Fan, Sanhu, Han, Xue, Zhang, Ding-kun, Han, Li
Publikováno v:
In Food Chemistry 30 March 2023 405 Part B
Publikováno v:
In Food Chemistry 30 May 2019 281:204-212
Publikováno v:
In Food Chemistry 15 July 2018 254:340-347
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Food chemistry. 215
In whey ultrafiltration (UF) production, two main problems are whey protein recovery and membrane fouling. In this study, membrane coupling protein transglutaminase (TG) catalysis protein cross-linking was investigated under different conditions to f
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.