Zobrazeno 1 - 4
of 4
pro vyhledávání: '"Brusamolino, A."'
Publikováno v:
British Journal of Nutrition. 94:850-858
Recent findings suggest that Western diets based on highly palatable foods are likely to be much less satiating than more traditional diets or those typical of less developed countries. In particular, some alternative crops (for example, buckwheat, o
Autor:
Francesco Visioli, Antonella Brusamolino, Marisa Porrini, Patrizia Riso, Cristiana Berti, Serena Guarnieri
Publikováno v:
British Journal of Nutrition. 93:93-99
The salutary characteristics of the tomato are normally related to its content of carotenoids, especially lycopene, and other antioxidants. Our purpose was to verify whether the daily intake of a beverage prototype called Lyc-o-Mato® containing a na
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.