Knihovna AV ČR, v. v. i.
Odhlásit
Přihlášení
Jazyk
English
Čeština
Instituce
Knihovna AV ČR
Souborný katalog AV ČR
Archiv AV ČR
Archeologický ústav
Archeologický ústav Brno
Archeologický ústav Praha
Astronomický ústav
Biofyzikální ústav
Botanický ústav
Centrum medievistických studií
Centrum výzkumu globální změny
Etnologický ústav
Filosofický ústav
Fyzikální ústav
Fyziologický ústav
Geofyzikální ústav
Geologický ústav
Historický ústav
Masarykův ústav
Matematický ústav
Orientální ústav
Psychologický ústav
Slovanský ústav
Sociologický ústav
Ústav analytické chemie
Ústav anorganické chemie
Ústav dějin umění
Ústav fotoniky a elektroniky
Ústav fyzikální chemie J. Heyrovského
Ústav fyziky atmosféry
Ústav fyziky materiálů
Ústav geoniky
Ústav chemických procesů
Ústav informatiky
Ústav jaderného výzkumu
Ústav makromolekulární chemie
Ústav pro českou literaturu
Ústav pro hydrodynamiku
Ústav pro jazyk český
Ústav pro soudobé dějiny
Ústav přístrojové techniky
Ústav státu a práva
Ústav struktury a mechaniky hornin
Ústav teoretické a aplikované mechaniky
Ústav teorie informace a automatizace
Výzkumné centrum pro dějiny vědy
×
Všechna pole
Název
Autor
Hledat
Pokročilé vyhledávání
Zahrnout EIZ
Zachovat současné nastavení filtrů
ContentProvider:"Vybrané kolekce e-knih"
EXPAND:"fulltext"
Domovská stránka
Vyhledávání: "Sun, Da"
Navrhnout nákup titulu
Zobrazeno
1
-
10
of
11
pro vyhledávání:
'"Sun, Da"'
Řazení
podle relevance
od nejnovějšího
od nejstaršího
Vybrat vše | Vybrané výsledky:
Poslat e-mailem
Exportovat
Vytisknout
Vybrat výsledek číslo 1
1
Kniha
Computational Fluid Dynamics in Food Processing. [elektronicky zdroj]
Autor:
Sun, Da-Wen
Externí odkaz:
Kolekce e-knih KNAV (Registrovani uzivatele: plny text online 5 minut, dalsi pristup na vyzadani. Registered users: full text online 5 minutes, further access on request.)
Vybrat výsledek číslo 2
2
Kniha
Handbook of Frozen Food Processing and Packaging. [elektronicky zdroj]
Autor:
Sun, Da-Wen
Externí odkaz:
Kolekce e-knih KNAV (Registrovani uzivatele: plny text online 5 minut, dalsi pristup na vyzadani. Registered users: full text online 5 minutes, further access on request.) (Registrovani uzivatele: plny text online 5 minut, dalsi pristup na vyzadani. Registered users: full text online 5 minutes, further access on request.) (Registrovani uzivatele: plny text online 5 minut, dalsi pristup na vyzadani. Registered users: full text online 5 minutes, further access on request.) (Registrovani uzivatele: plny text online 5 minut, dalsi pristup na vyzadani. Registered users: full text online 5 minutes, further access on request.) (Registrovani uzivatele: plny text online 5 minut, dalsi pristup na vyzadani. Registered users: full text online 5 minutes, further access on request.) (Registrovani uzivatele: plny text online 5 minut, dalsi pristup na vyzadani. Registered users: full text online 5 minutes, further access on request.)
Vybrat výsledek číslo 3
3
Kniha
Modern techniques for food authentication / edited by Da-Wen Sun. [elektronicky zdroj]
Externí odkaz:
Kolekce e-knih KNAV
Vybrat výsledek číslo 4
4
Kniha
Computer vision technology for food quality evaluation / editor, Da-Wen Sun ; designer, Maria Inês Cruz. [elektronicky zdroj]
Externí odkaz:
Kolekce e-knih KNAV
Vybrat výsledek číslo 5
5
Kniha
Emerging technologies for food processing / edited by Da-Wen Sun. [elektronicky zdroj]
Externí odkaz:
Kolekce e-knih KNAV
Vybrat výsledek číslo 6
6
Kniha
Computer vision technology in the food and beverage industries [elektronicky zdroj] / edited by Da-Wen Sun.
Externí odkaz:
Kolekce e-knih KNAV
Vybrat výsledek číslo 7
7
Kniha
Thermal food processing [elektronicky zdroj] : new technologies and quality issues / [edited by] Da-Wen Sun.
Externí odkaz:
Kolekce e-knih KNAV
Vybrat výsledek číslo 8
8
Elektronická kniha
Handbook of food safety engineering [electronic resource] / edited by Da-Wen Sun.
Externí odkaz:
Kolekce e-knih KNAV Registrovani uzivatele: plny text online 5 minut, dalsi pristup na vyzadani. Registered users: full text online 5 minutes, further access on request.
Vybrat výsledek číslo 9
9
Elektronická kniha
Modern techniques for food authentication [electronic resource] / edited by Da-Wen Sun.
Externí odkaz:
Kolekce e-knih KNAV Registrovani uzivatele: plny text online 5 minut, dalsi pristup na vyzadani. Registered users: full text online 5 minutes, further access on request.
Vybrat výsledek číslo 10
10
Elektronická kniha
Computational fluid dynamics in food processing [electronic resource] / editor Da-Wen Sun.
Externí odkaz:
Kolekce e-knih KNAV Registrovani uzivatele: plny text online 5 minut, dalsi pristup na vyzadani. Registered users: full text online 5 minutes, further access on request.
Vybrat vše | Vybrané výsledky:
Poslat e-mailem
Exportovat
Vytisknout
1
2
Další »
[2]
Vyhledávací nástroje:
RSS
Poslat e-mailem
Upřesnit hledání
Omezení vyhledávání
Plný text
Recenzováno
Digitální knihovna AV ČR
Odstranit filtry
Zdroj: Vybrané kolekce e-knih
Zdroje
Pouze tištěné dokumenty
Zahrnout EIZ
Typ dokumentu
11
Knihy
11
Electronic Resources
3
Elektronické knihy
Předmět
3
food industry and trade -- technological innovations
2
computer vision
2
food -- analysis
2
food adulteration and inspection
1
beverage industry
1
food -- microbiology
1
food -- preservation
1
food -- safety measures
1
food -- storage
1
food industry and trade
1
food industry and trade -- sanitation
1
frozen foods
Vydavatel
2
academic press
2
taylor & francis group
1
academic press, an imprint of elsevier
1
crc press
1
elsevier academic press
1
elsevier/academic press
1
taylor & francis
1
wiley-blackwell
1
woodhead pub.
Zdroj
Vybrané kolekce e-knih
Rok vydání
Od:
do:
×
načítá se......